top of page

Trimmaamon yhteystiedot

Saavuttehan ystävällisesti vasta varauksen alkaessa,

jotta edellinen koira ehtii rauhassa alta pois, kiitos.

Trimmauksen ajanvaraus

 

Ajan saat varattua tästä. Kaikki vapaat ajat löytyvät nettiajanvarauksesta. Valitettavasti ilta-ajat ovat varattuja yleensä noin kuukausi etukäteen.

Trimmaamon osoite

 

Trimmaamo löytyy osoitteesta Matinkatu 16b, Matinkylä, Espoo

Asuintalon ensimmäinen kerros, ei katutaso. 

Saapumisohje autolla

Talon vieresssä, Anjankujalla, on ilmainen kiekkopysäköinti. Kannattaa navigoida osoitteeseen Anjankuja 1. Matinkatu 16 talossa on keltaiset parvekkeet ja se sijaitsee Anjankujan ja Matinkyläntien risteyksessä. Kierrä talo Matinkyläntien puolelle ja soita summeria.

Esteettömyys

Kulku parkkipaikalta rapulle esteetön. Auton voi ajaa aivan ulko-ovelle. Rapun ulko-ovi aukeaa automaattisesti kun ovi avataan ovipuhelimesta. Ulos mentäessä ovi aukeaa automaattisesti painikkeesta.  Rapun ovella n. 3cm kynnys. Talossa hissi, jonka ovet aukeavat automaattisesti.

Trimmauksen maksutavat

 

Kevätsesongin aikana trimmaus maksetaan etukäteen netissä varauksen yhteydessä. Varausta voi siirtää tai sen voi perua viim. 24h ennen varattua aikaa.

Trimmaukseen valmistautuminen

1. Koiran ulkoilutus

Ulkoiluta koira kunnolla jotta hänen ei tarvitse kärsiä vessahädästä tai levottomuudesta trimmauksessa.

(2. Koiran pesu)

Pese koira edellisenä iltana tai samana päivänä ellet valinnut pesua trimmauksen tai turkin siistimisen yhteyteen. Muista hinkata tassuanturat syvältä anturoiden välistä runsaalla shampoolla. Myös suupielet, silmäkulmat ja korvat jäävät usein likaisiksi, joten pesethän nämäkin huolella ja tarvittaessa kaksi kertaa.

 

Kuivaus: Kuivaimella kuivattu turkki on pöyheä ja trimmauslopputulos on parempi. Varaathan tarpeeksi aikaa kuivaamiseen, kosteaa turkkia ei voi trimmata.

 

Varmista ettei tassut likaannu tai kastu matkalla trimmaamoon. Likaisista tassuista veloitetaan 5€ välineiden teroitusmaksu.

3. Varmista että koiran vatsaan mahtuu nameja

Koiraa ei kannata ruokkia ennen trimmausta, sillä silloin namit motivoivat koiraa enemmän. Kultaturrin trimmaaja namittaa koiraa koko trimmauksen ajan. Voit ottaa omat namit koiralle jos hänellä on allergioita. Kultaturrin nameissa ei ole viljoja.

4. Tuo koira rennolla mielellä. Koira aistii mikäli sinua jännittää.

Kun tuot koiran käytämme me parista minuutista kymmeneen minuuttiin siihen, että koira rentoutuu ennen kuin lähdet. Astuttuasi sisään ja suljettuasi oven voit päästää koiran vapaaksi, jolloin hän yleensä menee haistelemaan trimmaamoa. Voit kävellä hieman ympäri trimmaamoa jos koira ei lähde itsestään tutkimaan paikkoja. Koira saa tulla tervehtimään trimmaajaa omassa tahdissaan. Trimmaajan ja omistajan rento jutustelu koiran trimmausmallista on hyvä ja paineeton alku koiran visiitille.

IMG_7665.HEIC

Trimmaus - ajanvaraus, ajan
peruutus ja  siirtäminen

Trimmaus - ajanvaraus

Trimmaus varattavissa ainoastaan nettiajanvarauksella. Muita aikoja ei ole valitettavasti saatavilla. Akuuttia takuista johtuvaa kipua kokeva koira voi saada päivystysajan trimmaamoon. Laita viestillä kuva takkutilanteesta niin katsotaan voinko ottaa hänet lisäajalle.

Puhelin

Trimmaaja on tavoitettavissa alta löytyvällä lomakkeella, varausvahvistuksessa näkyvästä numerosta tekstiviestillä tai frans@kultaturri.fi. Pyrin vastaamaan sähköposteihin samana päivänä ma-to, joten saat pian vastauksen sinua askarruttavaan kysymykseen.

Trimmaus - ajan peruutus tai siirtäminen

Jos haluat perua tai siirtää trimmauksen, voit tehdä sen laittamalla tekstiviestiä varausvahvistuksessa näkyvään numeroon viim. 24h ennen varattua aikaa.

Jätä viesti trimmaajalle

Voit löytää vastauksen myös sivulta Usein kysytyt kysymykset

Thanks for submitting!

bottom of page